Op zoek naar vrije universiteit amsterdam open dag?

 
vrije universiteit amsterdam open dag
Proefstuderen aanmelden Contact open dagen Bacheloropleidingen Vrije Universiteit Amsterdam.
De bacheloropleiding Natuur en Sterrenkunde is een gezamenlijke opleiding van de Vrije Universiteit Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam. Aanmelden voor een dagje meelopen deze opleiding kan via de meelooppagina van de UvA. De bacheloropleiding Tandheelkunde is een gezamenlijke opleiding van de Vrije Universiteit Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam. Aanmelden voor proefstuderen kan via ACTA. Heb je vragen over proefstuderen? T 020 598 5000 maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 12.00. Hoe kies je een studie? Waarom studeren aan de VU?
Reviews over Criminologie Vrije Universiteit Amsterdam.
Wil jij Criminologie studeren in Amsterdam? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Criminologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam in Amsterdam. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Criminologie en de Vrije Universiteit Amsterdam in het algemeen. Vrije Universiteit Amsterdam Type opleiding. Geef een review over je opleiding. 1 review over Criminologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Review van Laura over Criminologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Verwacht Jaar van afstuderen. Waar gaat je opleiding over? Criminologie is een combinatie van vakken uit de rechtsgeleerdheid sociologie en psychologie. Dit is voornamelijk het geval in het eerste jaar. In het tweede jaar komen deze aspecten samen zoals in het vak Ontstaan en ontwikkeling van criminologie.
Studiekeuze123.
Open dagen 2017 2018 Science in Amsterdam.
Home Overzicht Opleidingen Over Science in Amsterdam Open dagen Contact. Open dagen 2017 2018. Dit is een overzicht van de open dagen van de Vrije Universiteit Amsterdam and de Universiteit van Amsterdam. De aanmelding hiervoor start gewoonlijk 1 maand voorafgaand aan het event. Raadpleeg the speciale event webpagina's for meer gedetailleerde infomatie over het programma. Bachelordag 5 november 2016. Masteravond 6 december 2016. Bachelordag 11 februari 2017. Masteravond 11 maart 2017. Bezoek de website van de VU. Bachelordag 14 oktober 2017. Masteravond Science 11 november 2017. Masteravond Science 15 februari 2018. Bachelordag 10 maart 2018.
Open dagen Onderwijs Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde Vrije Universiteit Amsterdam.
Vrije Universiteit Amsterdam.
Toen was de universiteit een stuk kleiner dan het nu is. In Amsterdam lopen behoorlijk wat studenten rond en een belangrijke bijdrage levert de Vrije Universiteit van Amsterdam. Er is genoeg te doen van kroeg tot discotheek. Relatief gezien zijn er niet zoveel studentenverenigingen maar elke dag kun je wel iets anders doen na het studeren. Een kamer vinden is erg lastig. Er is veel woningnood en hierdoor zijn er ook veel huisjesmelker.
Bacheloropleidingen Vrije Universiteit Amsterdam.
Kunst Cultuur en Geschiedenis. Toelating en inschrijving home. Contact open dagen home. VU is verder kijken. Loop een dag mee. Loop een dag mee. Bekijk ook deze opleidingen. Philosophy Politics and Economics Farmaceutische Wetenschappen Lifestyle Informatics International Business Administration IBA Pedagogische wetenschappen. Hoe kies je een studie. Hoe meld je je aan. Vu is verder kijken. Goed dat je je oriënteert op je studie!
Open dag Vrije Universiteit Amsterdam Amsterdam Studentenstad.
Vrije Universiteit De Boelelaan 1105 Amsterdam. Maak kennis met de VU en oriënteer je op je studiekeuze tijdens de open dag van de Vrije Universiteit. Begin de dag goed met de Kick-off dé start van de VU Bachelordag en kom tijdens de informatierondes en de informatiemarkt alles te weten over je favoriete opleidingen. Je kan alvast je gegevens achterlaten via het vooraanmeldformulier. Je ontvangt dan van ons een mail op het moment dat de registratie daadwerkelijk start.
Facebook.
Vrije Universiteit Amsterdam Qompas StudieKeuze.
Overzicht Sport en bewegingseducatie. Overzicht Erasmus Universiteit Rotterd. Overzicht Vrije Universiteit Amsterdam. Overzicht Vrije Universiteit Amsterdam. Overzicht Erasmus Universiteit Rotterd. Overzicht Sport en bewegingseducatie. Overzicht Media Informatie en Communi. Studeren bij de VU betekent verder kijken. Wat je ook studeert bij de VU kijk je verder dan kennis alleen. Verder dan wat voor de hand ligt. Dan de grenzen van je eigen studie. Het betekent studeren met een open blik. Met oog voor de maatschappij en wat daar gebeurt. Bekijk alle opleidingen 46.

Contacteer ons